Tekstschrijver/communicatieadviseur

Yolande Gastelaars

Als zelfstandig tekstschrijver sta ik voor heldere teksten, ook over ‘lastige’ onderwerpen.

Verzekeringsmaatschappijen zijn wat dat betreft een volstrekt drama. Hun wollig taalgebruik strijkt recht tegen m’n haren in en roept zoveel weerstand bij me op, dat ik er ’t liefst niets mee te maken wil hebben. Door een  prijsverhoging van de OHRA, toch weer ’t verzekeringspad op om op zoek te gaan naar een nieuwe AOV. Na een eerste speurtocht op internet, werd ik door een LinkedIn-groep geattendeerd op aovXL.

Ik nam met de nodige scepsis contact met ze op … ’t zou wel weer zo’n vage club zijn, die me van alles zou proberen aan te smeren. ’t Tegendeel bleek waar: Ze hadden op alle vragen antwoord en maakte probleemloos ondoorzichtige zaken concreet. Daarnaast kwamen zij ook nog met een AOV op de proppen die niet alleen stukken goedkoper, maar ook nog eens veel beter is dan mijn oude verzekering. Verzekeren werd op deze manier zelfs bijna leuk en ik kan Kendall Mason dan ook van harte aanbevelen.

Yolanda Gastelaars
Gastelaars Communicatie Service, Soest
Website: www.gastelaarscommunicatie.nl

Referenties
card image

Pieter Reijalt

Interim- en projectmanager

In maart 2010 besloot ik verder te gaan als zelfstandig ondernemer op het gebied van interim- en project management. Naast de positieve energie die er vrij komt, is er ook veel te regelen op het gebied van verzekeringen. De AOV en beroepsaansprakelijkheid verzekering waren in mijn vakgebied de belangrijkste.

Lees verder
Referenties
card image

Wanda Verhoeff

Business Coach Wanda Verhoeff, Alles zat mee in het leven…. Maar ineens was daar een knobbeltje…

Lees verder
Referenties
card image

Marianne Roelofs

Trainer/Coach/Facilitator

Na jarenlang veel te veel betaald te hebben voor mijn AOV, kwam ik via het Platform Zelfstandig Ondernemers bij aovxl terecht.

Lees verder
Referenties
card image

Nick Jie-A-Joen

Project Manager

Als Project Manager ben ik al meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik ervoor gezorgd dat al mijn verzekeringen goed zijn geregeld inclusief mijn AOV.

Lees verder