Verzekeringen waar je iets aan hebt!

Het investeren in het veiligstellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid in voor elke ondernemer en zelfstandige professional belangrijk. Hiervoor hoeft u relatief weinig te investeren en het is redelijk snel en eenvoudig te regelen.

In principe zijn er drie verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen en financiele zekerheid en continuiteit regelen!

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten
Golfverzekering Premie berekenen

3. Nabestaandenverzekering

Het is als zelstandig ondernemer verstandig om een inkomen voor uw nabestaanden te regelen. Waarom? leest u hier.

 

1. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je getroffen wordt door een ongeval, ziekte of door andere omstandigheden niet in staat bent om (tijdelijk of duurzaam) inkomen te verwerfen zorgt deze verzekering dat je een uitkering ter vervanging van je inkomen krijgt.

Lees verder op aovXL

2. Beroeps-(bedrijfs)aansprakelijkheid

Steeds vaker krijgen ondernemers te maken met opdrachtgevers die ontevreden zijn met de uitvoering van de opdracht. Hierdoor van mening zijn financiele schade te lijden en de zelfstandige professional aansprakelijk stellen. Deze verzekering beschermt je prive vermogen bij aansprakelijkheid. Belangrijk onderdeel is de vergoeding voor de kosten van juridisch verweer. 

Steeds meer opdractgevers en interim bureaus eisen deze verzekering, daarnaast zijn er Europeesche richtlijnen waarin de ba-verzekering eigenlijk als zekerheid aan de opdrchtgever geboden moet worden.

Lees verder op bavXL

Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid verzekering. Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. Uitstekend gedekt tegen minimale kosten. Dat wil toch iedereen?

Meer informatie
Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheids verzekering. Ruim 50.000 hoogopgeleide ondernemers profiteren van de beste voorwaarden tegen de laagste premies (vanaf 290 euro per jaar).

Meer informatie
Nabestaanden

Nabestaanden

Zelfstandig zijn is mooi maar geeft ook verantwoordelijkheiden. In de praktijk blijkt slechts 3 tot 5% van de zelfstandige professionals een inkomensvoorziening bij overlijden geregeld heeft voor de nabestaanden?

Meer informatie

Golf en Ondernemen is voor jong en oud

De sport Golf en ondernemen hebben grote overeenkomsten. Dit is ook de reden dat Kendall Mason zich aan golf verbonden heeft.

Meer informatie

Wat zeggen relaties over onze dienstverlening?

Martijn Pennekamp van Ikwordzzper:

Meer informatie

Wat zeggen relaties over onze dienstverlening?

Leon Haver, eigenaar en oprichter van Het Ontwikkelaarsgilde. Onze manier van samenwerken is een bijzondere, dus vinden we het belangrijk om partners te hebben die snappen wat ondernemerschap inhoudt.

Meer informatie