Verzekeringen waar je iets aan hebt!

Het investeren in het veiligstellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid in voor elke ondernemer en zelfstandige professional verstandig. De premies zijn laag en het is snel en eenvoudig te regelen.

Er zijn drie verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen en financiele zekerheid en continuiteit regelen!

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten
Golfverzekering Premie berekenen

3. Nabestaandenverzekering

Het is als zelstandig ondernemer verstandig om een inkomen voor uw nabestaanden te regelen. Waarom? leest u hier.

3. Ziektekostenverzekering

Als ZZP'er is een goede gezondheid uitermate belangrijk. Soms zit het leven tegen, dan is het belangrijk dat u en uw gezin over een goede zorgverzekering beschikken.

In samenwerking met Sociaal Fonds Zelfstandigen hebben wij een zorgarrangement voor u bij meerdere verzekeraars. Ons advies, maak gebruik van dit zorg-arrangement en profiteer van de premiekortingen.

 

1. Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als u getroffen wordt door een ongeval, ziekte of andere omstandigheden en niet in staat bent om inkomen te verdienen. Wie betaald na 3 of 6 maanden de rekeningen?  Een ao-verzekering zorgt ervoor dat uw inkomen gewoon doorlopt. Wel zo verstandig. 

Lees verder op aovXL

2. Beroeps-(bedrijfs)aansprakelijkheid

Steeds vaker krijgen ondernemers te maken claims van opdrachtgevers die ontevreden zijn met de uitvoering van de opdracht. En de zelfstandige professional aansprakelijk stelt. Een ba-verzekering beschermt uw prive vermogen bij aansprakelijkheid. Belangrijk onderdeel is de vergoeding voor de kosten van juridisch verweer. 

Steeds meer opdrachtgevers en bureaus eisen deze verzekering. Ook Europeesche richtlijnen stellen de ba-verzekering als zekerheid aan de opdrachtgever die geboden moet worden.

Lees verder op bavXL

Verzekeringen

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheid verzekering. Bespaar niet op de voorwaarden. Bespaar op de premie. Uitstekend gedekt tegen minimale kosten. Dat wil toch iedereen?

Meer informatie
Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheid

Beroepsaansprakelijkheids verzekering. Ruim 50.000 hoogopgeleide ondernemers profiteren van de beste voorwaarden tegen de laagste premies (vanaf 290 euro per jaar).

Meer informatie
Nabestaanden

Nabestaanden

Zelfstandig zijn is mooi maar geeft ook verantwoordelijkheiden. In de praktijk blijkt slechts 3 tot 5% van de zelfstandige professionals een inkomensvoorziening bij overlijden geregeld heeft voor de nabestaanden?

Meer informatie

Golf en Ondernemen is voor jong en oud

De sport Golf en ondernemen hebben grote overeenkomsten. Dit is ook de reden dat Kendall Mason zich aan golf verbonden heeft.

Meer informatie

Wat zeggen relaties over onze dienstverlening?

Martijn Pennekamp van Ikwordzzper:

Meer informatie

Wat zeggen relaties over onze dienstverlening?

Leon Haver, eigenaar en oprichter van Het Ontwikkelaarsgilde. Onze manier van samenwerken is een bijzondere, dus vinden we het belangrijk om partners te hebben die snappen wat ondernemerschap inhoudt.

Meer informatie