LVSC

LVSC is een beroepsvereniging van en voor professionele coaches en supervisoren. Zij dragen bij aan duurzaam leren van medewerkers, teams en organisaties. LVSC biedt aangesloten coaches en supervisoren een platform voor kwaliteit, beroepsregistratie en kennisuitwisseling.

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van arrangement voordelen. Er zijn 2 verzekeringen die voor elke zelfstandige de basis vormen en continuïteit waarborgen!

  • Inkomens continuïteit bij ziekte of een ongeval.

Er zijn veel misverstanden over de ao-verzekering. lees onze blog Onder andere dat het duur zou zijn en dat u prima hiervoor zelf kunt sparen. Dit is onjuist. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u dit zien en ervaren.

Bent u het met ons eens dat de premie veel lager is dan u verwachte?

 aovXL Berekening aanvragen

  • beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid.

Het belang van een ba-verzekering wordt vaak onderschat. lees onze blog Ook als coach kan een beroepsfout tot financiële schade leiden.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.