NVP

Het netwerk voor Interim HR-Professionals

NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doet de NVP door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging.

Aangelsoten HR-Manageres staan voor deskundigheid en integriteit.

Als zelfstandige ben je HR-professional en ondernemer tegelijk. Een vertrouwd en stevig netwerk helpt je in beide te excelleren. De community Zelfstandigen geeft je de mogelijkheid om elkaar te vinden en ervaringen, successen maar ook mislukkingen te delen. Daarvoor organiseren we verschillende interactieve bijeenkomsten, groot en klein, gericht op een actueel thema, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden van de toekomst.

Dit is ook de reden dat NVP sectie zelfstandigen haar leden toegang wil bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoordelijk Zelfstandig Ondernemerschap. Dit is in het belang van de professional, de opdrachtgever en de cliënt.

Vanuit deze achtergrond heeft NVP in samenwerking met Kendall Mason een aantrekkelijke arrangement voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkelt.

Collectief van opzet, maar met een individuele polis en dekking.

Deelnemen aan het Noloc arrangement is eenvoudig. Leden kunnen zich online aanmelden en direct de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Klikt hiervoor op onderstaande link.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Voor het regelen van inkomens continuïteit bij ziekte of een ongeval kunt u als Noloc lid gebruik maken van aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.

Je kunt de NVP sectie zelfstandigen bereiken via info@nvp-hrnetwerk.nl en 033 247 34 81

Golfverzekering Premie berekenen