Verenigde maakindustrie oost

VMO (Verenigde Maakindustrie Overijssel) vertegenwoordigt bedrijven in Oost Nederland. Bewezen is dat bedrijven die openstaan voor verbinding, samenwerking en het leggen van nieuwe contacten beter presteren; met elkaar meer bereiken dan ieder bedrijf afzonderlijk. De VMO is hierin een verbindende factor. 

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van VMO in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen

  • Inkomens continuïteit bij ziekte of een ongeval.

Er zijn veel misverstanden over de ao-verzekering. lees onze blog onder andere dat het duur zou zijn. Dit is onjuist. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u dit zien..

aovXL Berekening aanvragen

  • Bestuurdersaansprakelijkheid.

Het belang van een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering wordt vaak onderschat.  Als bestuurder van een onderneming loopt u flinke risico’s. Het is het belangrijke om uw privé vermogen veilig te stellen.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: info@kendallmason.nl

  • Werkgeversverzekeringen

Ook op het gebied van werknemersverzekeringen kunnen wij u als VMO lid van dienst zijn met een volledig pakket aan services. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.

Mail: Info@kendallmason.nl  Telefoon: 035-8200999