Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv)

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van professionals en is de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

De NMv is een brede beroepsvereniging voor mediators, voor zowel de beginnende als de ervaren mediator, voor zowel generieke als gespecialiseerde mediators, zowel regionaal als nationaal als internationaal.

Voordelen Lidmaatschap

Lidmaatschap van de NMv kent veel voordelen. Naast belangenbehartiging en een groot netwerk kunt u gebruik maken van meerdere voordelen met betrekking tot uw professionalisering, kwaliteit en ten behoeve van uw eigen praktijk.

Beroepsaansprakelijkheid

Een goede BA-verzekering is het fundament onder ondernemerschap. Iedereen kan een beroepsfout met financiele gevolgen veroorzaken Wij zorgen dat u met een gerust hart kunt ondernbe. Een BA-verzekering zorgt ervoor de de juridische kosten als de mogelijk schadevergoeding verzekerd zijn. Klik hier voor de NMv voordelen!

Het NMV arrangement biedt u een goede en ruime dekking tegen een aantrekkelijke premie!

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Wij zorgen ervoor, dat u met een gerust hart kunt ondernemen!