Next Level Freelancing

Een nieuwe aanpak om te gaan Freelancen in de ICT markt. Terwijl jij in loondienst zit, regelen wij je eerste opdracht. Je bent dus al zeker van je eerste klant voordat je ontslag neemt! Tevens start je in ons trainingsprogramma waarmee je o.a. gemakkelijk opdrachten leert aan te trekken en regelen wij zaken zoals je administratie en website zodat jij je gewoon kunt focussen op je werk.

Als freelancer is je inkomen afhankelijk van jouw eigen inzetbaarheid. Daardoor is het veiligstellen van je inkomen, zelfstandigheid en onafhankelijkheid essentieel. Omdat Kendall Mason een uitermate goede service verleent zijn Next Level Freelancer en Kendall Mason een partnership aangegaan. 

Jouw voordeel: Door deze partnership ontvang jij een arrangementskorting bij verzekeraars als je via Next Level aangemeld wordt voor een AOV en BAV.

In principe zijn er twee verzekeringen die voor elke zelfstandige de basis vormen voor financiële zekerheid en continuïteit! Via het arrangement van Next Level Freelancer kan jij als professional gebruik maken van de beste verzekeringen tegen gunstige tarieven. Klik hier voor de voordelen en hier voor rekenvoorbeelden.

aovXL Berekening aanvragen   bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van jouw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en dus kundig bij Kendall Mason.