ICF

International Coaching Federation

ICF Netherlands is de nationale afdeling van de wereldwijde ICF-organisatie. De ICF is de grootste internationale beroepsvereniging van individuele professionals voor zakelijke en persoonlijke coaching. Door wereldwijd een universele kwaliteit en werkwijze te bieden, stelt ICF de norm in coaching. De ICF-certificering is een internationaal erkend en herkend keurmerk.

Kendall Mason en ICF zijn al partner. Het investeren in het veiligstellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer en zelfstandige professional belangrijk. Hiervoor hoeft u relatief weinig te investeren en het is redelijk snel en eenvoudig te regelen.

Samen met het bestuur van hebben wij een pakket aan verzekeringen ontwikkeld, waar u als lid gebruik van kunt maken. 

  • Algemene en Beroepsaanspakelijkheidsverzekering. 

Het certificaat voor de avb en ba-verzekering kunt u aanvragen via de ledensite.  Voor het zekerstellen van het inkomen bij ziekte of een ongeval kunnen de leden gebruik maken van aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.