Nederlandse orde van beroepscoaches

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. Wij staan voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. Een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt.

Daarnaast wil de NOBCO haar leden ook toegang bieden tot diensten en productie die de basis vormen van Zelfstandig Omdernemerschap. In co-creatie hebben wij een pakket aan verzekeringen ontwikkeld waarmee u als NOBCO lid essentiele voordelen met kunt realiseren. Op dit moment maken al enkele honderden leden hier met teverdenheid gebruik van.

Het certificaat voor de avb en ba-verzekering kunt u aanvragen via de ledensite van de NOBCO. Voor het zekerstellen van het inkomen bij ziekte of een ongeval kunnen de leden gebruik maken van aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXL Berekening aanvragen

Diverse NOBCO leden zijn ook actieve golfers. Ook hier bieden wij u een volwaardige oplossing tegen een minimale investering.

Golfverzekering Premie berekenen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.