Nederlandse orde van beroepscoaches

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. NOBCO is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. Een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt.

Daarnaast wil de NOBCO haar leden toegang bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoord Zelfstandig Omdernemerschap. In co-creatie hebben wij een pakket aan verzekeringen ontwikkeld waarmee NOBCO leden voordelen mee kunnen realiseren. Al ruim 460 leden leden maken hier met teverdenheid gebruik van.

Het certificaat voor de avb en ba-verzekering kunt u aanvragen via de ledensite van de NOBCO. Voor het zekerstellen van  inkomen bij ziekte of een ongeval kunnen de leden gebruik maken van aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXL Berekening aanvragen

Diverse NOBCO leden zijn ook actieve golfers. Ook hier bieden wij u een volwaardige oplossing tegen een minimale investering.

Golfverzekering Premie berekenen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.