Nederlandse orde van beroepscoaches

NOBCO is hét aanspreekpunt voor en over coaching in Nederland. NOBCO is er voor iedereen die op zoek is naar een professionele coach en voor coaches die willen werken aan verdere professionalisering van het coachvak. NOBCO staat voor het opbouwen en delen van goede (wetenschappelijke) kennis over coaching. Een continu proces van kwaliteitsverbetering in coaching is wat NOBCO haar coaches, afnemers van coaching en opleiders biedt.

Daarnaast wil de NOBCO haar leden toegang bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoord Zelfstandig Ondernemerschap. In co-creatie hebben wij een pakket aan verzekeringen ontwikkeld waarmee NOBCO-coaches voordelen mee kunnen realiseren. Al ruim 460 NOBCO-coaches maken hier naar tevredenheid gebruik van.

Het certificaat voor de avb en ba-verzekering kunt u aanvragen via de website van de NOBCO

Voor het zekerstellen van uw inkomen bij ziekte of een ongeval kunnen NOBCO leden gebruik maken van Collectieve Arrangement aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.