Een trainer nodig voor uw organisatie? Wij regelen het vandaag nog!

Dutch training professionals

Dutch Training Professionals is in 2008 opgericht als LinkedIn-groep en heeft daarmee een enorm groot en interactief netwerk opgebouwd. Eind 2013 hebben we, na een succesvolle crowdfunding campagne, een geselecteerde groep (100+) professionals vindbaar en matchbaar gemaakt via ons matchingsplatform. De volgende stap was het actief matchen en helpen van opdrachtgevers. Dit is nog steeds onze core-business en daarnaast organiseren we regelmatig diverse events en kennis/inspiratiesessies.

Kendall Mason en DTP zijn al jaren partner. Het investeren in het veiligstellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer en zelfstandige professional belangrijk. Hiervoor hoeft u relatief weinig te investeren en het is redelijk snel en eenvoudig te regelen.

In principe zijn er twee verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen voor het bieden van financiele zekerheid en continuiteit! Via het arrangement van DTP kunt u als professional gebruik maken van de beste verzekeringen tegen gunstige tarieven.

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.