ZOLO

Zelfstandige Ondernemers uit Lombok & Omgeving

ZOLO is een vereniging voor Zelfstandige Ondernemers uit Lombok & Omgeving. Uit een enquête van 2005 bleek dat ondernemers die thuis werken behoefte hebben aan contact met andere zelfstandigen, en dan het liefst in de buurt. ZOLO voorziet in die behoefte. Zij richt haar activiteiten  op zelfstandige ondernemers in de Utrechtse wijken Lombok, Oog in Al, Halve Maan, Majellapark, Nieuw Engeland en Schepenbuurt.

Kendall Mason en ZOLO zijn al jaren partner. Het investeren in het veiligstellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer en zelfstandige professional belangrijk. Hiervoor hoeft u relatief weinig te investeren en het is redelijk snel en eenvoudig te regelen.

In principe zijn er twee verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen voor het bieden van financiele zekerheid en continuiteit! Via het arrangement van ZOLO kunt u als professional gebruik maken van de beste verzekeringen tegen gunstige tarieven.

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.