Masters netwerk

Masters netwerk ontzorgt de MKB ondernemer op financieel, fiscaal en personeel gebied.

Ondernemers krijgen met veel uitdagingen te maken in hun privé en zakelijke leven. Jouw boekhouding, belastingzaken, subsidies, je financiële planning, salaris- en personele zaken, te veel om op te noemen. Zou het niet prettig zijn als je één aanspreekpunt hebt, die je bij al die uitdagingen helpt?

Het Masters netwerk is jouw aanspreekpunt en ontzorgt je zowel privé als zakelijk. Zij fungeren als jouw financiele huisarts.

Het Masters netwerk is een organisatie die bestaat uit professionele dienstverleners in het accountancy domein. Het Masters netwerk kent een drietal labels,  “Masters in Accounting” , “Masters in Payroll & HR” en “Masters in Payrolling”. Het netwerk bestaat uit zelfstandige administratie- en accountantskantoren, salarisservice bureaus en verder alle specialisten die nodig zijn om onze missie te realiseren.

In co-creatie heeft Kendall Mason voor leden van het Masters netwerk een aantrekkelijk verzekeringsarrangement ingericht. Vanwege de schaalgrootte binnen ons arrangement profiteert u van goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Extra voordeel is dat u ook uw relaties gebruik kunt laten maken van onze expertise en collectieve arrangementen.

U kunt als Masters netwerk lid gebruik maken van de volgende arrangementen:

aovXL Berekening aanvragen   bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Aanvullend kunnen wij u ook adviseren over uw Zakenlijke- als Personeelsverzekeringen. U kunt hiervoor contact opnemen tel: 035-82000999 of mail info@kendallmason.nl

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig via het Masters netwerk Arrangement van Kendall Mason.