ZZPServicedesk

Het platform voor ondernemende zelfstandigen

ZZP Servicedesk is hét online platform, de vraagbaak en klankbord voor ondernemende zzp’ers. Zij weten wat er leeft in ondernemend Nederland en met een team van specialisten werken zij elke dag hard aan het realisren van interessante en relevante content, strategieën en campagnes voor zzp’ers.

ZZPServicedesk help startende zzp’ers maar ook ervaren ondernemers en consultants. Zowel online (website, community, social media, nieuwsbrief) als offline (events, kennissessies, workshops). Samen creëren we hét platform voor de ondernemende zzp’er.  

Kendall Mason en ZZPServicedesk zijn een partnership aangegaan. Hierdoor kan jij als lid van ZZPServicdesk gebruik maken van speciale arrangementen op Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid als voor het creeren van een financieel vangnet bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. 

Er zijn drie verzekeringen die voor elke zelfstandige de basis vormen onder de zelfstandigheid!

 

  • Beroeps- en Bedrijfsaansprakelijkheid;
  • Vangnet voor verlies aan inkomen door een ziekte, ongeval of arbeidsongschiktheid;
  • Inkomen voor uw nabestaanden bij overlijden.

Via het arrangement van ZZPServicedesk kunt u als zelfstandige professional gebruik maken van de beste verzekeringen tegen gunstige tarieven.

Klik hier voor de voordelen en hier voor rekenvoorbeelden.

aovXL Berekening aanvragen   bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van jouw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk.

Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.