De Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse

De Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA)

De Nederlandse Vereniging voor Transactionele Analyse (NVTA) is een vereniging voor leden die de Transactionele Analyse (TA) gebruiken in de uitoefening van hun vak en professionele ontwikkeling. En een vereniging voor leden die geïnteresseerd zijn in TA als bijdrage aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

De doelen van de NVTA zijn

  • Het vergroten van de bekendheid van TA in Nederland;
  • Het bieden van een platform aan leden om zich te verenigen en elkaar te ontmoeten;
  • Het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van de toepassing van TA
  • Het bevorderen van professionalisering in TA';
  • Het aanbieden van diensten en services op opdernemerschap.
Extra services

NVTA wil haar leden ook toegang bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoord Zelfstandig Ondernemerschap. In co-creatie met Kendall Mason heeft het bestuur van de NVTA een Beroeps- en Algemene Algemene Aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld waarmee NOBTRA leden voordeel mee kunnen realiseren. Klik hier voor de voordelen.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Iedereen die een hart heeft voor TA, kan zich aansluiten bij de NVTA. We zijn een vereniging van en voor leden die geïnteresseerd zijn in TA als bijdrage aan hun persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Het belang van een financieel vangnet bij ziekte of een ongeval

Voor elke zelfstandige professional is het verstandig om zijn/haar financiele Zelfstandigheid en Onafhankelijkheid veilig te stellen. De premies hiervoor zijn laag en het is snel en eenvoudig te regelen. 

Er zijn veel misverstanden over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. lees onze blog Onder andere dat het duur zou zijn en dat u prima hiervoor zelf kunt sparen. 

Voor 90% van de zelfstandigen is dit onjuist. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u dit zien en ervaren. Als NVTA lid kunt u profiteren van extra korting bij diverse verzekeraars. 

 aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.