Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA)

NOBTRA is Dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland en is daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. NOBTRA staat voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.

 

De NOBTRA is bedoeld als beroepsorganisatie die helpt de kwaliteit van het vak te waarborgen. Daarnaast beoogt NOBTRA een groeiend netwerk van professionals die samen het vak verder willen ontwikkelen door ervaringen en kennis met elkaar te delen.

NOBTRA is Dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland

NOBTRA is hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. NOBTRA staat voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen. NOBTRA toetst, erkend, ontwikkelt en verbind beroepstrainers met opdrachtgevers. Zo bevordert en bewaakt NOBTRA de kwaliteit van het trainersvak in Nederland. Zij hebben een Beroeps Register voor Trainers en Opleiders met een PE certificering. Via workshop dagen, Intervisie en Webinars verbinden, inspireren en versterken trainers elkaar in het trainings vak.

ALS TRAINEN JE VAK IS

Is trainen jouw vak en werk je met mensen en groepen? Dan kun je je aansluiten bij de NOBTRA, de Nederlandse Orde van Beroepstrainers. De NOBTRA is een vakorganisatie die werkt aan erkenning, toetsing en ontwikkeling. Inspireren, verbinden, versterken. Leren van elkaar. We bieden je een 'thuis' en een brede horizon. Samen op weg naar de beste trainingen van Nederland.

Extra services

NOBTRA wil haar leden ook toegang bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoord Zelfstandig Ondernemerschap. In co-creatie met Kendall Mason heeft het bestuur van de NOBTRA een Beroeps- en Algemene Algemene Aansprakelijkheidsverzekering ontwikkeld waarmee NOBTRA leden voordeel mee kunnen realiseren. Klik hier voor de voordelen.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

 

Het belang van een financieel vangnet bij ziekte of een ongeval.

Voor elke zelfstandige professional is het verstandig om zijn/haar financiele Zelfstandigheid en Onafhankelijkheid veilig te stellen. De premies hiervoor zijn laag en het is snel en eenvoudig te regelen. 

Er zijn veel misverstanden over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. lees onze blog Onder andere dat het duur zou zijn en dat u prima hiervoor zelf kunt sparen. 

Voor 90% van de zelfstandigen is dit onjuist. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u dit zien en ervaren. Als NOBTRA lid kunt u profiteren van extra korting bij diverse verzekeraars. 

aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.