Nederlandse Orde van Beroepstrainers (NOBTRA)

NOBTRA is Dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. NOBTRA staat voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.

De kwaliteit van het trainersvak waarborgen

De NOBTRA is bedoeld als beroepsorganisatie die helpt de kwaliteit van het vak te waarborgen. Daarnaast beoogt NOBTRA een groeiend netwerk van professionals die samen het vak verder willen ontwikkelen door ervaringen en kennis met elkaar te delen.

Gedragen door trainers, opleiders en afnemers

Samen met zoveel mogelijk trainers wil het bestuur de NOBTRA tot een succes maken. Het bestuur van de NOBTRA is daarbij (puur op basis van vrijwilligheid!) ondersteunend. De NOBTRA wordt gedragen door trainers, opleiders van trainers en afnemers van trainingen.

Extra services

NOBTRA wil ook haar leden toegang bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoord Zelfstandig Ondernemerschap. In co-creatie met Kendall Mason heeft het bestuur van de NOBTRA een Beroeps- en Algemene Algemene Aansprakelijheidsverzekering ontwikkeld waarmee NOBTRA leden voordeel mee kunnen realiseren. 

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Voor elke ondernemer, zelfstandige professional is het verstandig om uw Zelfstandigheid en Onafhankelijkheid veilig te stellen. De premies hiervoor zijn laag en het is snel en eenvoudig te regelen. Continuïteit bij ziekte, ongeval of een overige gebeurtenis.

Er zijn veel misverstanden over de ao-verzekering. lees onze blog Onder andere dat het duur zou zijn en dat u prima hiervoor zelf kunt sparen. Dit is onjuist. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u dit zien en ervaren. Als NOBTRA lid kunt u proviteren van extra korting bij diverse verzekeraars. 

aovXL Berekening aanvragen

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.