Project Manager

Nick Jie-A-Joen

Als Project Manager ben ik al meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik ervoor gezorgd dat al mijn verzekeringen goed zijn geregeld inclusief mijn AOV.

Alhoewel ik al een aantal keren hele goede verhalen heb gehoord over aovXL, heb ik nooit eerder voor mijn verzekeringen een offerte bij Kendall Mason aangevraagd. Echter mijn AOV bij De Amersfoortse liep af. Ik betaalde toen een stevige premie en bovendien werd het bedrag elk jaar alsmaar hoger. Dit heeft mij doen besluiten om op zoek te gaan naar een nieuwe verzekeraar.

Zo kwam ik dan ook terecht bij Kendall Mason. Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Alhoewel ik een mooie aanbieding had gekregen voor een aov, heb ik uiteindelijk besloten mijn AOV bij De Amersfoortse te continueren via aovXL. AovXL heeft namelijk een stevige korting weten te bedingen. Ik heb nu dezelfde verzekering bij De Amersfoortse, maar betaal circa 30% minder.

Kortom: ik ben door aovXL professioneel geholpen. Ben jij op zoek naar een AOV dan beveel ik aovXL van harte aan.
Zie Nick.s Linkedin profiel

Referenties
card image

Wanda Verhoeff

Business Coach Wanda Verhoeff, Alles zat mee in het leven…. Maar ineens was daar een knobbeltje…

Lees verder
Referenties
card image

Marianne Roelofs

Trainer/Coach/Facilitator

Na jarenlang veel te veel betaald te hebben voor mijn AOV, kwam ik via het Platform Zelfstandig Ondernemers bij aovxl terecht.

Lees verder
Referenties
card image

Yolande Gastelaars

Tekstschrijver/communicatieadviseur

Als zelfstandig tekstschrijver sta ik voor heldere teksten, ook over ‘lastige’ onderwerpen.

Lees verder
Referenties
card image

Pieter Reijalt

Interim- en projectmanager

In maart 2010 besloot ik verder te gaan als zelfstandig ondernemer op het gebied van interim- en project management. Naast de positieve energie die er vrij komt, is er ook veel te regelen op het gebied van verzekeringen. De AOV en beroepsaansprakelijkheid verzekering waren in mijn vakgebied de belangrijkste.

Lees verder