Register Belasting Adviseurs

Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen, enz.....

Naast deze primaire activiteit wil het RB zijn leden ook van dienst zijn op het gebied van leden arrangementen. Wij zijn trots dat Kendall mason al enkele jaren als externe partij verbonden is aan het RB.  En dat diverse leden al naar teverdenheid gebruik maken van onze arrangementen.

In co-creatie hebben wij voor de RB leden een aantrekkelijk verzekeringsarrangement ingericht. Vanwege de schaalgrootte binnen ons arrangement profiteert u van goede voorwaarden tegen een zeer aantrekkelijke premie. Extra voordeel is dat u ook uw relaties gebruik kunt laten maken van onze expertise en collectieve arrangementen.

U kunt als RB lid gebruik maken van de volgende arrangementen:

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Aanvullend kunnen wij u ook adviseren over uw Zakenlijke- als Personeelsverzekeringen. U kunt hiervoor contact opnemen tel: 035-82000999 of pr mail info@kendallmason.nl

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke ondernemer belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig via het RG Arrangemnet van Kendall Mason.