Interim- en projectmanager

Pieter Reijalt

In maart 2010 besloot ik verder te gaan als zelfstandig ondernemer op het gebied van interim- en project management. Naast de positieve energie die er vrij komt, is er ook veel te regelen op het gebied van verzekeringen. De AOV en beroepsaansprakelijkheid verzekering waren in mijn vakgebied de belangrijkste.

Na wat eerste vergelijkingen tussen verschillende verzekeringen kwam ik via een tip bij het Platform Zelfstandige Ondernemers. Zij adviseerde mij contact op te nemen met aovXL

Niet alleen de professionele en heldere benadering maar ook de snelle service en scherpe premies gaven de doorslag om voor hen te kiezen. Ik heb beide genoemde verzekeringen bij Kendall Mason afgesloten en zijn als maatwerk volledig toegespitst  op mijn persoon en vakgebied.

Een collega ondernemer die zich aan het oriënteren was, adviseerde ik ook om met aovXL contact op te nemen en hij had dezelfde positieve ervaring. Ook tussendoor houden ze je prima op de hoogte over wat er speelt  in verzekeringsland. Kortom een prima partner.

Referenties
card image

Marianne Roelofs

Trainer/Coach/Facilitator

Na jarenlang veel te veel betaald te hebben voor mijn AOV, kwam ik via het Platform Zelfstandig Ondernemers bij aovxl terecht.

Lees verder
Referenties
card image

Yolande Gastelaars

Tekstschrijver/communicatieadviseur

Als zelfstandig tekstschrijver sta ik voor heldere teksten, ook over ‘lastige’ onderwerpen.

Lees verder
Referenties
card image

Nick Jie-A-Joen

Project Manager

Als Project Manager ben ik al meer dan 10 jaar zelfstandig ondernemer. Vanaf de start van mijn bedrijf heb ik ervoor gezorgd dat al mijn verzekeringen goed zijn geregeld inclusief mijn AOV.

Lees verder
Referenties
card image

Wanda Verhoeff

Business Coach Wanda Verhoeff, Alles zat mee in het leven…. Maar ineens was daar een knobbeltje…

Lees verder