Noloc

Noloc, is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Als vereniging vindt Noloc het belangrijk dat deskundige, kwalitatief hoogwaardige loopbaanprofessionals en jobcoaches herkenbaar zijn voor zowel opdrachtgevers als cliënten.

Noloc staat voor kwaliteit.

Dit is ook de reden dat Noloc haar leden toegang wil bieden tot diensten en producten die de basis vormen van Verantwoordelijk Zelfstandig Ondernemerschap. Dit is in het belang van de professional, de opdrachtgever en de cliënt.

Vanuit deze achtergrond heeft Noloc in samenwerking met Kendall Mason een aantrekkelijke arrangement voor beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ontwikkelt.

Collectief van opzet, maar met een individuele polis en dekking.

Deelnemen aan het Noloc arrangement is eenvoudig. Leden kunnen zich online aanmelden en direct de beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Klikt hiervoor op onderstaande link en selecteer Noloc.

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Voor het regelen van inkomens continuïteit bij ziekte of een ongeval kunt u als Noloc lid gebruik maken van aovXL Bewust en Gezond Ondernemen.

aovXLBEREKENING AANVRAGEN

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.