Collectieven

Kendall Mason is een begrip binnen de zzp-markt. Op dit moment verzorgen wij de collectieve mantels van circa 50.000 leden. Ruim 35 branche- , beroeps- en zzp-collectieven zijn aangesloten bij een van onze platforms

Een begrip binnen de zzp-markt

Kendall Mason is een begrip binnen de zzp-markt. Op dit moment verzorgen wij de collectieve mantels van circa 50.000 leden. Ruim 35 branche- , beroeps- en zzp-collectieven zijn aangesloten bij een van onze platforms.

AovXL, collectief platform zzp’ers
Ons bekendste platform is aovXL. Via dit platform bieden we specialistische arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Op basis van volume bedingen we kortingen bij verzekeraars die voor een ondernemer, zzp’er of lid van een organisatie niet te realiseren zijn.

Kortingen tot 40%
Deze korting kunnen oplopen tot 40%. Uiteraard tegen de beste voorwaarden. Want wij zijn van mening dat bezuinigen op de voorwaarden nooit een verstandige keus is.

Geen valkuilen of kleine letters
Kendall Mason heeft zich gespecialiseerd in de volgende doelgroepen:
Kendall Mason is volledig onafhankelijk. Wij garanderen dan ook volledig transparante voorwaarden. Dus geen kleine letters en geen valkuilen.

We hebben een naam hoog te houden voor een enorm collectief en kunnen het ons daarom ook niet veroorloven te beknibbelen op de voorwaarden.

Meer weten? Neem contact op!
Meer weten over Kendall Mason? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op (035 – 694 21 95) of ga naar onze productpagina’s voor meer informatie.