Over ons

Onze visie op AOV en BAV

Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten wij hoe leuk het is om zelfstandig te zijn. De drive om zelfstandig ondernemer te worden is redelijk universeel “het creëren van vrijheid en onafhankelijkheid”

Ook voor ons was dit de reden om onze baan op te zeggen en zelfstandig verder te gaan. Je eigen beslissingen nemen, veel slagvaardiger inspelen op de markt, zelf kiezen voor welke klanten en opdrachtgevers je wilt werken maar vooral, het bepalen van je eigen koers en deze gaan varen.

Jawel; zelfstandig- en onafhankelijkheid zijn als ondernemer is mooi!

Maar het brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. In loondienst wordt er voor u en uw gezin gezorgd als het leven tegenzit. Ben je ziek krijgt u doorbetaald, bij overlijden krijgen uw nabestaanden een uitkering en  de pensioenpremie wordt betaald. 

Als ondernemer heeft u al deze zekerheden niet! Regelt u niks dan is de bijstand uw grootste vriend. Een slimme ondernemer investeert in het veiligstellen van zijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid .

U hoeft weinig te investeren om het snel, betrouwbaar en eenvoudig te regelen.

Er zijn drie verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen en uw financiële zekerheid en continuïteit bepalen!
    • Inkomenzekerheid bij ziekte, ongeval en arbeidsongeschiktheid;
    • Vergoeding van de juridische kosten bij Beroepsaansprakelijkheid
    • Het financieel gezond achterlaten van de nabestaanden.

Wij zijn hierin gespecialiseerd. Dit doen wij ruim 18 jaar voor duizenden ondernemers tientallen branche-, beroeps-, netwerk- en belangenorganisaties voor zelfstandigen. Wij kennen alle excuses om niks te doen (zie ook onze blog Misverstanden over de aov) maar ook alle argumenten waarom het gewoon slim is om het goed te regelen.

Te duur is geen argument. Wij kunnen een oplossing verzorgen die aansluit op uw wensen en past binnen uw budget!

Regel het slim, snel en eenvoudig. U en uw gezin zijn het waard!

aovXL Berekening aanvragen

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten