Over ons

Onze visie op AOV en BAV

Omdat wij zelf ondernemers zijn, weten wij hoe leuk het is om zelfstandig te zijn. De drive om zelfstandig ondernemer te worden is redelijk universeel “het creëren van vrijheid en onafhankelijkheid”

Ook voor ons was dit de reden om onze baan op te zeggen en zelfstandig verder te gaan. Je eigen beslissingen nemen, veel slagvaardiger inspelen op de markt, zelf kiezen voor welke klanten en opdrachtgevers je wilt werken maar vooral, het bepalen van je eigen koers en deze gaan varen.

Jawel; zelfstandig- en onafhankelijkheid ziojn als ondernemer is mooi!

Maar het brengt ook extra verantwoordelijkheid met zich mee. In loondienst wordt er voor u en uw gezin gezorgd als het leven tegenzit. Ben je ziek krijgt u doorbetaald, bijoverlijden krijgen uw nabestaanden een uitkering en stop u met werken dan is en pensioenpremie betaald. Als ondernemer heeft u al deze zekerheden niet! Rgelt u niks dan is de bijstand uw vangnet en grootste vriend. Tenzij u een slimme ondernemer bent! Een slimme ondernemer investeert in het veiligstellen van zijn zelfstandigheid en onafhankelijkheid .

U hoeft weinig te investeren en het is snel, betrouwbaar en eenvoudig te regelen.

In principe zijn er drie verzekeringen die voor elke zelfstandige professional de basis vormen en uw financiële zekerheid en continuïteit bepalen!
    • Arbeidsongeschiktheid;
    • Beroepsaansprakelijkheid
    • Het financieel gezond achterlaten van de nabestaanden.

Wij zijn hierin  gespecialiseerd. Dit doen wij ruim 16 jaar voor duizenden ondernemers tientallen branche-, beroeps-, netwerk- en belangenorganisaties voor zelfstandigen. Wij kennen alle excuses (van man en rouw) om niks te doen (zie ook onze blog Misverstanden over de aov) maar ook alle argumenten waarom het ook voor u slim is om iets te regelen.

Te duur is geen argument. Wij kunnen voor 99% van u een oplossing verzorgen die aansluit op uw wensen en past binnen uw budget!

Regel het slim, snel en eenvoudig. U en uw gezin zijn het waard!

aovXL Berekening aanvragen

bavXL Direct Berekenen en Afsluiten