Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg

Patiënten hebben recht op een kundige en betrouwbare tandarts. Voor zowel patiënt als tandarts is het van belang, dat het mondzorgbeleid solide is en getuigt van een visie. Het Keurmerk Onafhankelijke Mondzorg (KOM) staat voor een transparant beleid gericht op kwaliteit in de Nederlandse mondzorg.

Naast het KOM-certificaat, waarmee de houder aangeeft een kwaliteitsbeleid voor te staan dat hem niet belemmert om de beste zorg te kunnen geven, biedt het KOM haar certificaathouders extra diensten aan. Diensten die voor elke tandarts belangrijk, voordelig of noodzakelijk zijn. Daarnaast brengt het KOM geselecteerde en door het keurmerk aanbevolen cursussen onder uw aandacht.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is zeer belangrijk voor tandartsen. KOM heeft in c0-creatie met Kendall Mason een AOV-arrangement ingericht. Hierdoor profiteert u als KOM-certificaathouder van de beste voorwaarden en de scherpste premie. Via het KOM arrangemnet is uw besapring al snel enkele duizenden euro's per jaar. De meeste AOV-‘s zijn maandelijks opzegbaar. U kunt dus snel van het arrangement gebruik maken en duizenden euro’s aan premie besparen.

aovXL Berekening aanvragen
bavXL Direct Berekenen en Afsluiten

Investeren in het veilig stellen van uw financiele zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke tandarts belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason.