Kendall Mason Blog

De kop in het zand steken!

Voormalig minister Jet Bussemaker vertelde al dat te veel vrouwen en mannen teren op de zak van hun partner! Terwijl zij bij ziekte of een ongeval financieel zelfstandige zouden moeten zijn! De opmerking van de minister had natuurlijk te maken met het feit dat circa de helft van alle zelfstandigen niet verzekerd was tegen het verlies van hun inkomen.

Bewust risico lopen!

Feit blijft dat ondanks alle beschikbare informatie nog steeds veel zelfstandigen de kop in het zand steken als het om het beschermen van hun (gezins) inkomen gaat. Hierdoor kiezen zij bewust om te pokeren met hun inkomen bij een ongeluk of een ziekte!

Inkomensbescherming is alleen voor miljonairs!

Om één of andere reden denken zelfstandigen risicomanagement van financiële continuïteit alleen voor de succesvolle en goed verdienende zelfstandige is. Terwijl het voor elke zelfstandige gewoon de basis vormt voor verstandig ondernemerschap!  

Door een AOV af te sluiten, kies u voor zekerheid. Een slimme ondernemer elimineert risico's die hij/zij zelf niet kan dragen. Arbeidsongeschikt raken is zo'n risico! Zo voorkomt u gokken met uw gezondheid en met het inkomen van u en uw geliefden.  

Wilt u het echt zover laten komen?  Regel het snel en vertrouwd. 

De kop in het zand steken!

Financiële zekerheid een keuze!

Het kan zo veel slimmer, makkelijker en betrouwbaarder. Een goed fundament onder uw inkomen hoeft niet veel te kosten. Zeker binnen onze arrangementen. De gemiddelde premie is slechts Euro 0,90 tot 1,40 netto per uur bij 30 declarabele uren per week!

Dus: waar wacht u nog op?  Regel het snel en vertrouwd.