Kendall Mason Blog

AOV – Ook belangrijk op vakantie!

Uw auto en spullen zijn verzekerd, maar wat gebeurt er als u tijdens uw vakantie zelf total loss bent? Met een goede AOV gaat u zorgeloos op weg en kunt u extra genieten van uw vakantie.

Als zelfstandig ondernemer heb je veel aan je hoofd. Je moet overal zelf aan denken. Je klanten, je administratie, je gezin… Maar denkt u ook aan uzelf? Tijdens uw welverdiende vakantie kan er immers ook iets gebeuren waardoor ú gedurende een langere periode niet meer kunt werken en dus geen inkomen heeft!

Een goede AOV biedt u en uw gezin rust en inkomenszekerheid tijdens deze vervelende periode. Natuurlijk voorkomt u geen ongeluk of een aandoening, maar het zorgt wel voor een veilig gevoel. U zou gerust kunnen zeggen dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering de belangrijkste verzekering is wanneer u op vakantie gaat.

AOV – Ook belangrijk op vakantie!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het hoeft niet eens je eigen schuld te zijn. Stel u bent lekker aan het skiën een andere skiër let niet op en skiet u onderuit met alle gevogen van dien. Of u maakt een verkeerde beweging en valt onderuit en scheurt uw enkelbanden of breekt uw been. Ook onderweg naar uw vakantie bestemming en terug naar huis kan genoeg gebeuren. 

Op korte termijn heeft u baat bij een reis- en ziektekostenverzekering. Maar stel dat de nekpijn die u overhield aan het ongeluk niet over gaat, maar juist erger wordt? En dat u na een tijdje niet meer kunt werken, hoe heeft u dan de continuïteit van uw inkomen geregeld?

Inkomen bij lichamelijke én psychische klachten

Een goede ao-verzekering geeft u en uw gezin rust, niet alleen bij een ongeval maar ook als u als gevolg van een ernstige aandoeningen of psychische klachten niet meer kunt werken. In al deze situaties bent u verzekerd van financiële continuïteit.

Laat u adviseren door een specialist

Er zijn veel soorten ao-verzekeringen. Een goede adviseur heeft oog voor uw specifieke situatie. Belangrijk is dat u zich niet primair laat leiden door prijs en daardoor inlevert op kwaliteit! Samen met een onafhankelijke specialist kiest u de aov waarvan de voorwaarden en premie passen bij uw situatie en wensen.  

 aovXL Berekening aanvragen