Kendall Mason Blog

AOV – Ook belangrijk op vakantie!

Uw auto en spullen zijn verzekerd, maar wat gebeurt er als u tijdens uw vakantie zelf total loss bent? Met een goede AOV gaat u zorgeloos op weg en kunt u extra genieten van uw vakantie.

Als zelfstandig ondernemer moet u overal zelf aan denken. Uw klanten, uw administratie en uw gezin… Maar denkt u ook aan uzelf? Er kan van alles gebeuren waardoor ú gedurende een langere periode niet meer kunt werken en dus geen inkomen heeft!

Een goede AOV biedt u en uw gezin rust en inkomenszekerheid. Natuurlijk voorkomt hetgeen ongeluk of een aandoening, maar het zorgt wel voor rust en een veilig gevoel. Zeker wanneer u op vakantie gaat.

AOV – Ook belangrijk op vakantie!

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Het hoeft niet eens uw eigen schuld te zijn. Stel u bent lekker aan het skiën een andere skiër let niet op en skiet u onderuit. Of u maakt een verkeerde beweging en valt onderuit en scheurt uw enkelbanden af of breekt uw been. Ook onderweg naar uw vakantie bestemming en terug naar huis kan genoeg gebeuren. 

Op korte termijn heeft u baat bij een reis- en ziektekostenverzekering. Maar stel dat de nekpijn die u overhield aan het ongeluk niet over gaat, maar juist erger wordt? En dat u na een tijdje niet meer kunt werken,. Hhe heeft u dan de continuïteit van uw inkomen geregeld?

Inkomen bij lichamelijke én psychische klachten

Een goede ao-verzekering geeft u en uw gezin rust, niet alleen bij een ongeval maar ook als u als gevolg van een ernstige aandoeningen of psychische klachten niet meer kunt werken. In al deze situaties bent u verzekerd van financiële continuïteit.

Laat u adviseren door een specialist

Er zijn veel soorten ao-verzekeringen. Belangrijk is dat u zich niet primair laat leiden door prijs en daardoor inlevert op kwaliteit! Samen met onze adviseur kiest u een vangnet waarvan de voorwaarden en premie passen bij uw situatie en wensen.  

 aovXL Berekening aanvragen